23 sept, 2011

Idag så trottsade jag å Clara regnet och tog en uteritt :) 

Hade tänkt longera henne men eftersom ridbanan är så blöt och geggig så hoppade jag över det, vill ju inte att hon ska halka till å göra illa sig.

På uteritten så testade vi det nya Hacket för första gången å det funkade bara fint :) Lite stort bra, men ska nog ta å göra något extra hål på det i morgon när ja lix ska till stallet.

Under ritten så började  hon med att se spöken å hoppde å skuttade till ibland, hon blev t.ex. jätte rädd för några kabeltrummor, hon hade tänkt vägra gå förbi dom, men tillslut så gav hon med sig, men det tog två försök att tving förbi henne dom, första gången så börjde hon gå sen så tvärhoppa hon till som om dom hade rört sig men sen så fick ja förbi henne :)

Sen såg hon lite mer spöken men efter en lite stund så lugnde hon ner sig med spökfronten, men hon var ju lite spänd å på tå till en början så hon travade med korta steg å kunde inte riktigt slappna av.

Så då svängde jag av vägen och for upp efter en skogsbilväg så hon fick klättra lite, tog det i trav så hon skulle få jobba lite.
Å efter det så hade hon slappnat av så vi kunde arbeta mer ordentligt.

Tog sen lite galopp så och då blev hon taggad som fasen å skulle kuta i typ 150 :P 
Hon ville inte riktigt lyssna på hacket när vi skulle sakta av så fick säg till henne på skarpen så hon skulle lyssna på mig, så efter det så var hon mer uppmärksam på mig igen.

Sen så blev det lite trav å sen skrittde vi resten av vägen hem :) 

Det var mysigt även fast det regnade :)

Har tyvärr inga bilder idag, men ja ska fota de ja ha fått hem nu, som ett nytt schabrak, lindor m.m. :)

Men nu ska ja ta å he me isäng så ja få me upp i tid i morgon, för då ha vi möte med US å sen bär det av till arvidsjaur för att shoppa lite till stallet :)
Go'Natt!!

ps. om ni saknar några A på vissa ställen så är det tangenten som har blivit knäpp å inte vill samarbeta :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0