Önskelista!

Igår så satt jag och skrev ner en önskelista så mina nära å kära kan få veta vad jag önskar mig denna jul och födelsedag (som förövrigt infaller två dagar efter jul.. INTE favoritdatumet precis...)

Så jag tänkte dela med mig av den till er :)
Men det blir bara bilder på det, skriver väll lite om varje sak på bilderna som vanligt!
Så klicka er in på bilderna å kolla! 

Ett fast objektivEtt regntäcke med hals, no fill!BatterigreppEtt till batteri till kamernaBr-schabrak med matchande lindorVill haaa!! Finns på hööks såklartVill haaa!! Finns på hööks såklartEtt till stalltäcke som har avtagbar hals och 370 g fyllning :)Vill haaa!! Finns på hööks såklartDetta skulle jag vilja prova till tömkörningen och även om man nu lyckas köra in henne med vagn så skulle det nog kanske funka bra :) Men det hade ju inte vare helt fel om det var 3-delat istället!Körtäcke!Br-schabrak med matchande lindorKaffemaskin, LattissimaEn sån här transport skulle jag inte tacka nej till!! Det är en Christ Concorde - 08, glasfibervagn :)Nova bett, har ju ett sånt redan men det är för långt!Ett till utetäcke, fast med 200 g fyllning


det som inte finns med är då E-körkortet..
Men det är lite svårt att ta en bild på :P Men det hade ja inte heller tackat nej till kan ja säga!!
Men hursom så ska jag ta det, så snart som möjligt men det hade ju vare bäst om det var gratis ;)

Kommentarer
Postat av: elin

fina saker ! jag vill oxå ha lite av dom sakerna ! vill ha transporten :)besök gärna min blogg, och ställ en fråga i frågestunden kanske:)http://elinsliv.blogg.se/2011/december/stall-fragor.html#comment

2011-12-02 @ 14:13:35
URL: http://elinsliv.blogg.se/
Postat av: Carolina {Tävlingar i bloggen}

Hej! Kika in om det var du som blev vinnaren av vårt pannband! Nu finns det även en ny tävling uppe om en schockemöhle jacka :)

2011-12-02 @ 16:59:18
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/
Postat av: magda

Bra önskelista du har gjort :)Sv: Haha, jaa som satan. Hela 30 sekunder gatt jag sitta helt blickstilla! :O Svåraste jag har gjort i hela mitt liv! :)

2011-12-05 @ 20:00:14
URL: http://magdaolofsson.blogg.se/
Postat av: Emelie

jättefina saker , hoppas du får mycket av det :)

2011-12-07 @ 17:40:08
URL: http://drudora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0