Hag h**vete!!

Ja som att dömma av min rubrik så ha ja byggt ut hagen lite idag... De gick ju som det gick..

Tänkte att de skulle ju gå fort, hade ju satt upp hälften av stolparna å resten av dom va inte så långt bort plus att dom är väldigt lätta att sätta dit.

Så långt gick det bra, ja satt upp alla stolparna å sen var de ju tråden som skulle upp..
Där började allt jävulskap! Hann kanske 1/3 sen tjorvade allt ihop sig.. Höll säkert på i 1½h med att tjorva ut de där h**vetet!!
Kan ju säga att det är inte så jäkla enkelt att tjorva ut typ 300m lina..

Tur ja inte tappade tålamodet, men ja kan ju säga att det var inte långt ifrån!! Allt som allt höll ja på me hagen i 2½h ungefär..

Å sen va de ju en massa spring fram å tillbaka för att ta in hästar, ta ut hästar å dela upp dom så dom två tjocka inte skulle få av de nya gräset, sätta upp lina fram å tillbaka på dom nya stolparna osv. så ja ha då fått min mortion för idag!

Måste bara säga att denna dag har bara jäklats för mig också.. För i morse mådd ja så jäkult dåligt så ja va tvungen att stanna hemma.. Hade ju tänkt följa Älsk å Ante på jaktprov men de blev inte av..
Sov då på soffan till typ 14, sen gjort ja inte så mkt mer vettigt, eller ja bakade en fylld sockerkaka bara för att ja blev så sugen på nå sött å så för att få slut på äggen som va kvar.

Sen ha ja int gjort nå mer idag.. Clara fick vila idag eftersom ja höll på me hagen så länge å ja va så jäkulst slut på efter det!

Dagens bild består av dom två tjockisarna: LillRöa å Dandy, som står å är mysiga med varandra :)



Nä nu ska ja he me isäng för jobbar ju i morgon så ska hinna sova lite också :) Go'Natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0