Började bra, slutade dåligt..

Ja idag blev det faktiskt att rida, å de blev en uteritt med Sofia å Kickan :)

Å ja måste då säga att de hände mycket under den ritten också :P 

Först vare ett tvättställ med lite handukar osv som fladrade i vinden som var lite läskigt, sen blev det att passera typ 5 tokskällande hundare en bit bort, hon gick förbi men hon var lite tveksam å ökade på tempot lite, men hon hade då inga tokigheter för sig iaf :) 

Sen blev det lite galopp efter vägen för Sofia ville prova på att "travar trava" me kickan igen å för att hänga med så vare ju bara att galopper :) va härligt de va å Clara tyckte de no va skoj också :P


Efter de så fick vi för oss att prova fara upp efter en stig in i skogen, men efter en bit blev det lite väl mjukt så Clara sjönk med bakbena först, vet int riktigt hur de gick till, men men :P 

Så hon tappe balansen endel å fick se inte riktigt upp ur geggan så ja skynde me att hopp av, å då va ja ju bombsäker på att hon sku sticka, men hon stanne bara av några meter ifrån mig och vänta på me där, så då to ja tyglarna å ledd hon en bit dit där det var lite bättre underlag å hoppe sen upp igen, då va då allt frid å fröjd igen :P 
Men skitig blev hon iaf kan ja säga, å så fick hon ett litet sår på baksidan av högra frambenet eftersom hon for som in i nå ris å hon skrapa se no på de.


Vi vände tillbaka ut på vägen igen efter det, vi skritte en bit till efter vägen å sen vände vi hemåt.

På hemvägen så mött vi en Röd/orange liten minibuss å Clara reagerade knappt nå! hon försökte bara lite halvhjärtat (om int ens de) att öka lite just som den passera oss.

Efter de så blev de såklart att passera dom skällande hundarna igen å denna gång gick de lite bättre, hon stanne int av någe utan försökte bara öka lite, efter de blev vi lite utskälld igen av en liten söt vovve, å just när vi kommer till de huse så kom de en till bil fast me en kåpsläp, då ställt vi oss på infarten vid huse me den söta vovven å pratade me dom som bodd där medans bilen passerade å då brydd hon sig int alls :D
Hon va no me intresserad av att hälsa på han vi prata med :P


Så hon verka då inte bry sig så mycket om bilar när vi är tillsammans me nån ute, så nu äre bara lastbilar ja behöv oroa me över.. (Å när vi är själva...)
För lär no möta nån snart eftersom det verkar som dom håll på att fyll upp me nå grus efter en ny skogsbilväg dom gjort en mil in efter vägen där Clara står.. Men ska höra me dom som kör hur länge dom kom å va där, är ju som bra att veta!! :) 
Annars äre som ingen trafik efter den vägen, de ä ganska så skönt! Men då när de väl ä trafik så äre ju lastbilar som kör där.. De ä ju lite lönndrygt!
Få hoppas dom int få för sig att avverka nå mer inom den närmaste framtiden iaf, men skulle ju int tro att de är så eftersom dom håll på me en ny väg där inne...
Ajja, no om de :P 



Däremot så ska ju allt jävlas för me idag..

- Glömde kamerna, skulle ju ta kort på Clara me de nya tränse..
- Glömde hennes nya Groov påse hemma så fick tigga av Sofia om nå krafft :P
- Fick typ nackspärr..
- Var strömlös i typ två timmar, den hade no nyfare just som ja kom hem..
- När ja sku klippa gräse här hemma så sluta klippagregatet att funka (men tack å lov had ja gjort bort de nödvändigaste)
-
När ja försökte ringa till Älsk så svara han inte så blev ännu mer irriterad över de.. :P
- + Att hundarna är allmänt jävliga idag :P

Ajja, få hoppas min nästa lediga dag kan få bli liite bättre iaf, men den startade då iaf bra, de va då tur!!
Men men.. Har ju som inge ny bild att bjuda på så ja tro ni få se en arkivbild istället :)


Clara som myser i solen i Malå :)


Kommentarer
Postat av: Mona

Lät som sagt som en bra-dålig da! :P Men då ja kom på månda se få ja fota lite se du kunn va lugn ;) hihi! men du ja ring no imåran om he gå bra, hur jobba du då? :)

2011-07-16 @ 00:06:14
URL: http://turossi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0