8 okt, 2011

Ja igår den 8 okt så blev det en uteritt med stallägaren Julia och hennes gigantiska häst Schibben.

Ja kan ju säg att ja kände mig ganska liten när jag red där brevid henne :P

Vi for först ner över malmvägen och passerade skjutbanan som är där på andra sidan, sen över igen och upp i skogen så vi tillslut hamnade mitt i sommarhagen, sen for vi vidare ner för byavägen å svängde sen av den för lite klättring :)

Tillslut hamnade vi efter en skoterled som ska leda upp till Vindsnurrorna som är uppe på berget, men vi svängde av innan vi var där för att fara ner efter linbanestolparna.
Vägen upp dit var en bra klätterväg så ska no fara den oftare, men de blir nog när det är ljust ute eftersom det var lite steningt å sådär, speciellt när vi svängde av påväg ner efter linbanestolparna!
DÄR vare stenigt kan ja lova!!! Men det gick då bra ändå, Clara va då rätt duktig men hon hade lite vääl brottom ner så fick som sitta å bromsa henne för bådas skull!
Men det ska bli bättring på de, man ska int ha för brottom nerför.

Däremot träffade vi på lite läskiga (Clara tyckte de) "broar", alltså det var massa små träd dom lagt rakt över vägen/stigen.
I början va dom ingen hitt å hon ville helst hoppa/tokkuta över dom, en tillslut fick ja hon till att gå över lugnt utan att göra nått jättehopp :)

Tillslut som kom vi ner på vägen jag red efter sist, där travade vi några steg för Julia skulle kolla hur sadeln hon provade låg i traven.
Men ja kan lov att Clara var på hugget och inte riktigt så harmonisk som ja hade vela :P
Utan de va lite vääl på tårna å korta steg..
Hon bruka ju lugna ner sig lite efter en stunds trav men vi travade en så kort bit så hon hann som aller lugna ner sig i den.

Sen svängde vi av på en liten stig som gick förbi elljusspåret å sen ut brevid ett hus vid byavägen :) 


Här kan ni tjika in om ni vill se karta över våran lilla tur :) http://www.jogtracker.com/HistoryDetails.aspx?SyncID=dc8021a6-109b-4d41-982f-54a8d1ae4193&UserName=Iceblink_


Fick bli en bild från ihopsläppet eftersom ja int ha tage nå nya bilder..
Liten å Stor springer lite


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0